Hoppa till innehåll
Open navigation

Kesobröd med solrosfrön och timjan

4,17 av 6 röster
Sparat av: st
Kesobröd med solrosfrön och timjan
Det här är ett LCHF-recept som är en variant på det här kesobrödet. Den här gången testade jag att ha i lite färsk timjan och sesamfrön som garnering på toppen.Det är ett saftigt, gott och snabb-bakat lchf-bröd. Funkar perfekt att baka till frukost och inga problem att frysa in det heller.
4,17 av 6 röster
Sparat av: st
Portioner: 16
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  • Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • Vispa ihop ägg och keso i en annan bunke, det behöver inte vispas hårt. Blanda ner timjan.
  • Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt olivoljan med. Rör ihop så allt är blandat.
  • Lägg upp smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och platta ut smeten med en slickepott så att den täcker hela plåten och är jämntjock.
  • Strö över lite sesamfrön över hela brödet. Ställ i ugnen cirka 12-15 minuter.
  • När brödet har fått en vacker färg är det dags att ta ut det. Låt det svalna lite innan du skär upp det i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg