Kesobröd med solrosfrön och timjan
Sparat av:
0
st
Det här är ett LCHF-recept som är en variant på det här kesobrödet. Den här gången testade jag att ha i lite färsk timjan och sesamfrön som garnering på toppen.Det är ett saftigt, gott och snabb-bakat lchf-bröd. Funkar perfekt att baka till frukost och inga problem att frysa in det heller.
Sparat av:
0
st
Portioner: 16
Instruktioner
- Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
- Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
- Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt olivoljan med. Rör ihop så allt är blandat.
- Lägg upp smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och platta ut smeten med en slickepott så att den täcker hela plåten och är jämntjock.
- Strö över lite sesamfrön över hela brödet. Ställ i ugnen cirka 12-15 minuter.
- När brödet har fått en vacker färg är det dags att ta ut det. Låt det svalna lite innan du skär upp det i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!