Kesogröt är en otroligt enkel och god lchf-gröt som påminner lite om en risgrynsgröt, men utan en massa ris och kolhydrater.
Detta är istället en väldigt proteinrik gröt med en del fett som kommer att hålla dig mätt ett bra tag.
Receptet kommer från Martina Engdahl
Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt kesoblandningen till det smälta smöret och rör ihop.
Värm försiktigt upp gröten till lagom värme under omrörning.
Tänk på att inte värma upp det för snabbt och absolut inte för varmt heller, då kommer äggen att koagulera och du får äggröra.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt kesoblandningen till det smälta smöret och rör ihop.
Värm försiktigt upp gröten till lagom värme under omrörning.
Tänk på att inte värma upp det för snabbt och absolut inte för varmt heller, då kommer äggen att koagulera och du får äggröra.