Kesoplättar

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 9 röster - Betygsätt

Kesoplättar är kanonenkelt och gott och funkar perfekt som LCHF-frukost eller som fika. Väldigt populärt recept för de som äter lchf, keto eller bara vill…

Läs mer 6 kommentarer
Kesoplättar för dig som äter lchf eller keto
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Kesoplättar är kanonenkelt och gott och funkar perfekt som LCHF-frukost eller som fika.

Väldigt populärt recept för de som äter lchf, keto eller bara vill minska ner på mängden kolhydrater och socker.

Man kan välja att ha i lite kanel om man vill för att få lite mer smak.

Det blev ungefär 6 plättar för mig.

Stek i smör och kokosfett.

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 2 Ägg
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser och mixa med stavmixer eller bara rör ihop med en visp om du inte har en stavmixer.

2

Klicka ut i lagom stora klickar i en varm stekpanna med smör och kokosfett i. Platta ut dem lite.

3

Stek tills de har fått en fin färg och vänd försiktigt sen och stek lika länge på andra sidan.

4

Servera med vispad grädde och lite bär.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 9

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser och mixa med stavmixer eller bara rör ihop med en visp om du inte har en stavmixer.

2

Klicka ut i lagom stora klickar i en varm stekpanna med smör och kokosfett i. Platta ut dem lite.

3

Stek tills de har fått en fin färg och vänd försiktigt sen och stek lika länge på andra sidan.

4

Servera med vispad grädde och lite bär.

Kesoplättar

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida