Kickis Qi-formfranska

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en formfranska som jag fick receptet av Kicki som en gång i tiden hade en liten verksamhet där hon sålde LCHF-bröd och…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Kickis Qi-formfranska
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning50 minTotalt1 tim 5 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Det här är en formfranska som jag fick receptet av Kicki som en gång i tiden hade en liten verksamhet där hon sålde LCHF-bröd och andra godsaker.

Hon kallade detta bröd för Qi-formfranska för att Qi står för livsenergi. Tydligen mycket uppskattat av hennes dotter.

Detta bröd fungerar kanon att rosta.

Recept och bild: Kicki Bengtsdotter

Kategori

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 10 st Rumstempererade ägg (normalstora)
 150 g Turkisk yoghurt
 1 nypa Salt

 

Gör så här:

1

Förbered en avlång brödform som du klär med bakplåtspapper eller smörar och bröar med pofiber.

2

Vispa de rumsvarma äggen ordentligt så att de får en nästan beige färg. De skall vispas riktigt ordentligt alltså.

3

Smält kokosoljan försiktigt i en kastrull, men den får inte koka. Blanda försiktigt ner yoghurten och ringla ner den blandningen i äggvispet.

4

Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dessa i äggvispet.

5

Häll upp smeten i din bakform (kommer vara rinnig) och ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 50 minuter. Brödet skall ha fått lite färg.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 10 st Rumstempererade ägg (normalstora)
 150 g Turkisk yoghurt
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Förbered en avlång brödform som du klär med bakplåtspapper eller smörar och bröar med pofiber.

2

Vispa de rumsvarma äggen ordentligt så att de får en nästan beige färg. De skall vispas riktigt ordentligt alltså.

3

Smält kokosoljan försiktigt i en kastrull, men den får inte koka. Blanda försiktigt ner yoghurten och ringla ner den blandningen i äggvispet.

4

Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dessa i äggvispet.

5

Häll upp smeten i din bakform (kommer vara rinnig) och ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 50 minuter. Brödet skall ha fått lite färg.

Kickis Qi-formfranska
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida