Kladdkaka med sötning

3
Innehåll
Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF. Smakar som en vanlig kladdkaka!
Recept från Alltommat.se.
Total tid:
21 minuter
Servings: 10
Ingredienser
- 200 g Smör
- 1 msk Kakao
- 200 g Mörk choklad (minst 70%)
- 1 tsk Vaniljpulver
- 1 dl sötning
- 4 Ägg
Instructions
- Värm ugnen till 200 grader.
- Vispa ägg, stevia, vaniljpulver fluffigt.
- Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund.
- Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 grader i 6-7 minuter. Kakan kommer vara rinnig fortfarande när du skall ta ut den, men det är precis som det ska vara. Den sätter sig i kylen sedan.
- Låt kallna i formen och ställ kallt. (gärna 1 dygn före servering)
- Servera med vispad grädde och färska bär.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!