Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kladdkaka med sötning

5 av 4 röster
Kladdkaka med sötning

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF. Smakar som en vanlig kladdkaka!

Recept från Alltommat.se.

Total tid: 21 minuter
Servings: 10
Author: Viktoria B

Ingredienser

Instructions

  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull. Kakao kan uteslutas då kakaon gör kakan lite torr.
  • Vispa ägg, stevia, vaniljpulver fluffigt.
  • Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund.
  • Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 grader i 6-7 minuter. Kakan kommer vara rinnig fortfarande när du skall ta ut den, men det är precis som det ska vara. Den sätter sig i kylen sedan.
  • Låt kallna i formen och ställ kallt. (gärna 1 dygn före servering)
  • Servera med vispad grädde och färska bär.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.