Kladdkaka med sötning

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 4 röster - Betygsätt

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF. Smakar som en vanlig kladdkaka! Recept från Alltommat.se.

Läs mer 7 kommentarer Skriv ut
Kladdkaka med stevia
Profilbild för Viktoria BSkapareViktoria BFörberedelse15 minTillagning6 minTotalt21 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF. Smakar som en vanlig kladdkaka!

Recept från Alltommat.se.

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner

 

Gör så här:

1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull. Kakao kan uteslutas då kakaon gör kakan lite torr.

3

Vispa ägg, stevia, vaniljpulver fluffigt.

4

Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund.

5

Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 grader i 6-7 minuter. Kakan kommer vara rinnig fortfarande när du skall ta ut den, men det är precis som det ska vara. Den sätter sig i kylen sedan.

6

Låt kallna i formen och ställ kallt. (gärna 1 dygn före servering)

7

Servera med vispad grädde och färska bär.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull. Kakao kan uteslutas då kakaon gör kakan lite torr.

3

Vispa ägg, stevia, vaniljpulver fluffigt.

4

Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund.

5

Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 grader i 6-7 minuter. Kakan kommer vara rinnig fortfarande när du skall ta ut den, men det är precis som det ska vara. Den sätter sig i kylen sedan.

6

Låt kallna i formen och ställ kallt. (gärna 1 dygn före servering)

7

Servera med vispad grädde och färska bär.

Kladdkaka med sötning
Profilbild för Viktoria B