Knäckig smulpaj i glas

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Detta är ett gott recept på en knäckig smulpaj i glas. Tillagas utan ugn, går snabbt och är väldigt enkelt att variera✨ Jag älskar grädde…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Knäckig smulpaj i glas
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Detta är ett gott recept på en knäckig smulpaj i glas.
Tillagas utan ugn, går snabbt och är väldigt enkelt att variera✨ Jag älskar grädde och tar gärna mycket av den varan, du väljer själv vilka proportioner av smulpaj/grädde/bär som du tycker är godast☺️

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Smul
 1,50 deciliter Mandelmjöl
 1,50 deciliter Riven kokos
 75 g Smör
 ¼ dl Sötning. Eller så mycket som du föredrar
Topping
 2 deciliter Grädde
 1 krm Vaniljarom eller vaniljpulver
 2 deciliter Blåbär eller andra färska bär

Gör så här:

1

Blanda samman kokos, mandelmjöl & sötning

2

Smält smöret i en stekpanna. När det bubblar ordentligt tillsätter du smulblandningen och rör om ordentligt så smöret absorberas.

3

Sänk värmen och stek på medelvärme under omrörning tills dess att smulet är fint gyllenbrunt

4

Ta av från plattan och låt det svalna

5

Vispa upp grädde & vaniljarom

6

Ta fram 4 breda glas och varva smul med grädde & bär. Servera och njut!

Knäckig smulpaj i glas

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Smul
 1,50 deciliter Mandelmjöl
 1,50 deciliter Riven kokos
 75 g Smör
 ¼ dl Sötning. Eller så mycket som du föredrar
Topping
 2 deciliter Grädde
 1 krm Vaniljarom eller vaniljpulver
 2 deciliter Blåbär eller andra färska bär

Instruktioner

1

Blanda samman kokos, mandelmjöl & sötning

2

Smält smöret i en stekpanna. När det bubblar ordentligt tillsätter du smulblandningen och rör om ordentligt så smöret absorberas.

3

Sänk värmen och stek på medelvärme under omrörning tills dess att smulet är fint gyllenbrunt

4

Ta av från plattan och låt det svalna

5

Vispa upp grädde & vaniljarom

6

Ta fram 4 breda glas och varva smul med grädde & bär. Servera och njut!

Knäckig smulpaj i glas

Knäckig smulpaj i glas

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida