Detta är ett gott recept på en knäckig smulpaj i glas.
Tillagas utan ugn, går snabbt och är väldigt enkelt att variera✨ Jag älskar grädde och tar gärna mycket av den varan, du väljer själv vilka proportioner av smulpaj/grädde/bär som du tycker är godast☺️
Blanda samman kokos, mandelmjöl & sötning
Smält smöret i en stekpanna. När det bubblar ordentligt tillsätter du smulblandningen och rör om ordentligt så smöret absorberas.
Sänk värmen och stek på medelvärme under omrörning tills dess att smulet är fint gyllenbrunt
Ta av från plattan och låt det svalna
Vispa upp grädde & vaniljarom
Ta fram 4 breda glas och varva smul med grädde & bär. Servera och njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda samman kokos, mandelmjöl & sötning
Smält smöret i en stekpanna. När det bubblar ordentligt tillsätter du smulblandningen och rör om ordentligt så smöret absorberas.
Sänk värmen och stek på medelvärme under omrörning tills dess att smulet är fint gyllenbrunt
Ta av från plattan och låt det svalna
Vispa upp grädde & vaniljarom
Ta fram 4 breda glas och varva smul med grädde & bär. Servera och njut!