Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Korvbröd

4,32 av 22 röster
Korvbröd

Korv är gott, men korv med bröd är ännu godare för då har man något att lägga alla tillbehör på. Här har du ett LCHF-recept på korvbröd som är lätta att baka och goda att äta.

Receptet ger 5-6 stycken beroende på hur stora du gör dem.

Recept och bild: Lollos lchf

Total tid: 25 minuter
Portioner: 5
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  • Smält smöret och vispa blanda ner grädden.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
  • Vispa äggen fluffiga i en bunke.
  • Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.
  • Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

2 responses to “Korvbröd”

  1. 5 stars
    Som korvbröd inte jättebra, men det kan bero på att mina blev för stora. Dock jättegoda ”frallor”! :p

  2. 4 stars
    Mina blev för stora eftersom de var svåra att forma pga väldigt kladdig deg. Funkade inte så bra som korvbröd, men blev jättegoda frallor!

4,32 from 22 votes (20 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg