Köttfärs- och broccolipanna

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Detta receptet på köttfärs-och broccolipanna som vi kan kalla receptet är ett recept som jag snappade upp på en Facebookgrupp och frågade om jag fick…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Köttfärs- och broccolipanna
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Detta receptet på köttfärs-och broccolipanna som vi kan kalla receptet är ett recept som jag snappade upp på en Facebookgrupp och frågade om jag fick lägga upp det.

Ett helt perfekt lchf-recept som är lättlagat och riktigt gott.

Väldigt få ingredienser och snabblagat!

Måtten är lite höftade, så ta så mycket som du känner för. Men, grunden räcker till 2-3 personer ungefär.

Recept och bild: Dennis Lundin

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 500 g KöttfärsAv valfri sort.
 1 st Stort broccolihuvud
 1 st Lök
 2 deciliter Riven ost
 Annan smaksättningT ex. curry/örter/chili
 50 g Smör att steka i

 

Gör så här:

1

Hacka/skiva löken och vitlöken.

2

Dela upp broccolin i mindre buketter.

3

Bryn köttfärsen i smöret. Salta och peppra.

4

Tillsätt lök, vitlök, ev. kryddor och broccoli och fräs under omrörning tills det att broccolin har blivit mjuk och tuggvänlig.

5

Fördela den rivna osten över allt och lägg på ett lock, eller ställ in pannan i ugnen så att osten får smälta.

6

Lägg upp och servera med en god vitlökssås till exempel.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g KöttfärsAv valfri sort.
 1 st Stort broccolihuvud
 1 st Lök
 2 deciliter Riven ost
 Annan smaksättningT ex. curry/örter/chili
 50 g Smör att steka i

Instruktioner

1

Hacka/skiva löken och vitlöken.

2

Dela upp broccolin i mindre buketter.

3

Bryn köttfärsen i smöret. Salta och peppra.

4

Tillsätt lök, vitlök, ev. kryddor och broccoli och fräs under omrörning tills det att broccolin har blivit mjuk och tuggvänlig.

5

Fördela den rivna osten över allt och lägg på ett lock, eller ställ in pannan i ugnen så att osten får smälta.

6

Lägg upp och servera med en god vitlökssås till exempel.

Köttfärs- och broccolipanna
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida