Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 23 röster - Betygsätt

En superenkel och matig köttfärs- och vitkålssoppa som passar bra till middag, matlådor och storkok. Har du inte en slow cooker/crockpot, så går det precis…

Läs mer 4 kommentarer Skriv ut
Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse15 minTillagning6 timTotalt6 tim 15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En superenkel och matig köttfärs- och vitkålssoppa som passar bra till middag, matlådor och storkok.
Har du inte en slow cooker/crockpot, så går det precis lika bra att använda en gryta och låta allt puttra på låg värme. Men, det är absolut smidigast med en slow cooker.

Om du är sugen på att köpa en slow cooker så hittar du ett stort urval här: Köp slow cooker

Besök mig gärna på Instagram för mer inspiration: @lchfchristine

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 800 g blandfärs
 Ca 5 dl vatten
 2 dl grädde
 Kalvfond, spiskummin, svartpeppar, salt , timjan och chilliflakes.

 

Gör så här:

1

Hacka gul lök och vitlök och bryn färsen tillsammans med löken, häll sedan över i crock poten.

2

Strimla vitkålen och häll över i crock poten.

3

Häll på tomater, vatten, kalvfond och kryddor. Rör om.

4

Låt gå på låg i 4,5 timmar. Häll på grädde och låt gå på hög i 1,5 timmar.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.6 / 5. Antal röster: 23

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 800 g blandfärs
 Ca 5 dl vatten
 2 dl grädde
 Kalvfond, spiskummin, svartpeppar, salt , timjan och chilliflakes.

Instruktioner

1

Hacka gul lök och vitlök och bryn färsen tillsammans med löken, häll sedan över i crock poten.

2

Strimla vitkålen och häll över i crock poten.

3

Häll på tomater, vatten, kalvfond och kryddor. Rör om.

4

Låt gå på låg i 4,5 timmar. Häll på grädde och låt gå på hög i 1,5 timmar.

Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida