Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Köttfärs- och vitkålssoppa

3,79 av 14 röster
Köttfärs- och vitkålssoppa

Köttfärs och vitkål är en sådan sak som iallafall vi ofta har hemma och varför inte göra något gått av de två tillsammans?
Här är ett gott och enkelt recept på en köttfärs- och vitkålssoppa som passar perfekt att göra storkok av.

Recept och bild: Peggy

Total tid: 45 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Bryn köttfärsen i lite smör, krydda med salt och peppar. Ställ den åt sidan så länge.
  • Stek vitkål, lök och vitlök så det får lite färg.
  • Tillsätt alla andra ingredienser och koka upp. Låt småkoka cirka 25-30 minuter tills det att vitkålen mjuknat.
  • Smaka av med salt och peppar och övriga kryddor.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,79 from 14 votes (14 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg