Köttfärs och vitkål är en sådan sak som iallafall vi ofta har hemma och varför inte göra något gått av de två tillsammans?
Här är ett gott och enkelt recept på en köttfärs- och vitkålssoppa som passar perfekt att göra storkok av.
Recept och bild: Peggy
Tillsätt alla andra ingredienser och koka upp.
Låt småkoka cirka 25-30 minuter tills det att vitkålen mjuknat.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Eliisa Tuori says:
Gorde soppan i dag och den var så jäkla god👍
Kommer göra detta ofta. Tack
Malin Tolstav says:
Supergod soppa! Tog lite mer Ajvar än receptet för att hetta till det lite!
yvonne pira says:
jättegod
Daniel says:
Jag brukar väga ingredienser och undrar ungefär hur mycket 5 dl strimlad vitkål kan väga?
LCHF-arkivet says:
Ja, normalt sett så gör jag det jag med, men just detta receptet är inte jag som står bakom.
Jag tror att du får testa dig fram lite.
Lena says:
God, men lite för mkt kajennpeppar. Jag tog 1/4 tsk och tyckte ändå det blev lite för starkt. Mitt råd är att tillsätta den i tallriken, efter var och ens personliga smak.