Hoppa till innehåll
Open navigation

Köttfärsgratäng

2,58 av 7 röster
Sparat av: st
Köttfärsgratäng

En riktigt enkel och god köttfärsgratäng som blev så god att jag inte hann med att ta en bild på den.
Har du inte högrevsfärs så funkar det lika bra med vilken annan färs som helst.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 2
Författare: Angora

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Skölj och skiva eller tärna champinjonerna. Skölj och tärna paprikan.
  • Fräs på svampen ett par minuter. Lägg till paprikan, vitlök-, lökpulver och oregano och fräs ytterligare ett par minuter. I med köttfärsen och fräs tills det är genomstekt, salta och peppra.
  • Lägg röran i en smord form. Skiva tomaten och lägg ovanpå.
  • Blanda creme fraiche, grädde och ost. Klicka ut röran över och grädda 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg