En riktigt enkel och god köttfärsgratäng som blev så god att jag inte hann med att ta en bild på den.
Har du inte högrevsfärs så funkar det lika bra med vilken annan färs som helst.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skölj och skiva eller tärna champinjonerna. Skölj och tärna paprikan.
Lägg röran i en smord form. Skiva tomaten och lägg ovanpå.
Blanda creme fraiche, grädde och ost. Klicka ut röran över och grädda 15-20 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Skölj och skiva eller tärna champinjonerna. Skölj och tärna paprikan.
Lägg röran i en smord form. Skiva tomaten och lägg ovanpå.
Blanda creme fraiche, grädde och ost. Klicka ut röran över och grädda 15-20 minuter.
Angora says:
Uppdaterat 20210531
Glömde ingredienserna lökpulver och vitlökspulver