Köttfärslimpa med bacon och ost

3
Innehåll
Här har ni ett LCHF-recept på en kanongod köttfärslimpa.
Lite bacon och massor av ost i den och som pricken över i, en god smak av ajvar relish.
Servera med en god champinjonsås och lite kokta grönsaker.
Den här rätten är perfekt om du äter strikt, då det bara är 1,5 gram kolhydrater per 100 gram.
Total tid:
1 timme
5 minuter
Portioner: 6
Ingredienser
Instruktioner
- Hacka lök och vitlök riktigt fint.
- Strimla baconet fint och knaperstek det i en panna och låt svalna.
- Platta ut färsen på ett bakplåtspapper, till ett jämnt täcke.
- Ta tag i bakplåtspappret och rulla ihop till en fin rulle.
- Flytta över den till en plåt och ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter. Har du en stektermometer skall den upp till 72 grader ungefär.
- Låt stå ett tag innan du skär upp den så håller den ihop lite bättre.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!