En värmande köttfärssoppa med vitlöks- och ostcrème.
Det här är ett väldigt lättlagat och gott recept på köttfärssoppa som är helt anpassat för dig som äter lchf eller keto. Men, givetvis så passar den även för den som inte äter lchf.
För att sätta pricken över i, så har vi en god vitlök- och ostcrème.
Ett ännu mer matigt alternativ till denna köttfärssoppan, det är LCHF-arkivets goda Cowboysoppa.
Fräs den hackade löken i smöret.
Tillsätt färsen och låt den bli brynt. Tillsätt kryddor, paprika, krossade tomater, buljongtärning och vatten. Låt puttra på svag värme ca 60 min. Gärna längre för en mustigare soppa.
Blanda cremefraich med vitlökspulver, salt och riven ost.
Lägg en klick i soppan vid servering.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Fräs den hackade löken i smöret.
Tillsätt färsen och låt den bli brynt. Tillsätt kryddor, paprika, krossade tomater, buljongtärning och vatten. Låt puttra på svag värme ca 60 min. Gärna längre för en mustigare soppa.
Blanda cremefraich med vitlökspulver, salt och riven ost.
Lägg en klick i soppan vid servering.