Krämig äggröra med keso

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Lite matigare äggröra med Keso

Läs mer 0 kommentarer
Krämig äggröra med keso
7350d4410387dcd6e3b59517348f889d?s=96&d=mm&r=gSkapareBellsFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Lite matigare äggröra med Keso

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 250 g Keso
 1 dl grädde
 Salt
 Peppar
 Smör till stekning

Gör så här:

1

Vispa äggen och grädden lätt i en bunke

2

Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd

3

Häll i keson och låt det bli genomvarmt

4

Krydda med salt & peppar efter smak

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Keso
 1 dl grädde
 Salt
 Peppar
 Smör till stekning

Instruktioner

1

Vispa äggen och grädden lätt i en bunke

2

Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd

3

Häll i keson och låt det bli genomvarmt

4

Krydda med salt & peppar efter smak

Krämig äggröra med keso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida