Beskrivning - Information
Lite matigare äggröra med Keso.
Kanske lite annorlunda med keso i, men det ger en härlig konsistens och dessutom så maxar man mängden protein. Helt perfekt för dig som tränar mycket.
Om du är sugen på en mer klassisk varm äggröra, så måste du bara testa detta receptet som självaste Gordon Ramsay är skapare till: Äggröra
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Vispa äggen och grädden lätt i en bunke
Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd
Häll i keson och låt det bli genomvarmt
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!