Många som äter LCHF saknar något alternativ till en helt vanlig potatissallad och det finns ju så mycket annat som är gott. Den här krämiga blomkålssalladen kommer du garanterat tycka om. Inte lika full av stärkelse som en potatissallad men ändå mättande.
En annan variant hittar du här: Falsk potatissallad
https://youtu.be/0lkGKezt8-w
Recept och bild: Delish
Dela upp blomkålen i buketter och ångkoka/koka dem tills de är al dente (mjuka men med lite kärna). Ställ åt sidan och låt svalna lite.
Smaka av och justera smakerna lite om det behövs. Tillsätt lite av dillen och blanda ihop. Täck med plast och ställ i kylen i 2 timmar.
Ta ut den och fördela paprikapulver, lite dill och lite salladslök över och servera.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Dela upp blomkålen i buketter och ångkoka/koka dem tills de är al dente (mjuka men med lite kärna). Ställ åt sidan och låt svalna lite.
Smaka av och justera smakerna lite om det behövs. Tillsätt lite av dillen och blanda ihop. Täck med plast och ställ i kylen i 2 timmar.
Ta ut den och fördela paprikapulver, lite dill och lite salladslök över och servera.
hajabusan says:
Varför kan jag inte dela receptet, men andra kan??????
LCHF-arkivet says:
Menar du på Facebook?
Kan vara att det är en privat grupp som du försöker dela från. Kopiera länken annars, så kan du dela det då.