En krämig broccolisallad med bacon är helt perfekt att ha till det grillade på sommaren. Superlätt att laga och håller lätt ett par dagar med.
Du kan ju även ha den på sommarbuffén istället för en potatissallad.
Bild och recept: Peggy
Skär broccolin i lagom stora bitar, som du själv önskar de.
Koka de i lättsaltat vatten i cirka 2-3 minuter. De ska fortfarande ha lite spänst kvar.
Spola i kallt vatten direkt efter.
Strimla och stek baconet knaprigt.
Smaka av och krydda lite till om det behövs.
Servera till en grillad köttbit eller varför inte lite grillad lax.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär broccolin i lagom stora bitar, som du själv önskar de.
Koka de i lättsaltat vatten i cirka 2-3 minuter. De ska fortfarande ha lite spänst kvar.
Spola i kallt vatten direkt efter.
Strimla och stek baconet knaprigt.
Smaka av och krydda lite till om det behövs.
Servera till en grillad köttbit eller varför inte lite grillad lax.