En magiskt krämig och god lövbiffsgryta som går hem hos hela familjen. Väldigt lättlagad och med mycket goda smaker.
Om du är sugen på en mer klassisk gryta med fläskfilé, då ska du kika på detta receptet: Fläskfilégryta
Strimla lövbiffen.
Skala vitlöken.
Smält en rejäl klick smör i stekpannan på hög värme.
När lövbiffen brynts klart, lägg över den i en skål och låt den vila.
Pressa vitlöken och fräs snabbt i stekpannan, tillsätt grädde, buljong, senap och soja.
Låt nu såsen koka ihop och och smaka av. Tillsätt nu lövbiffen och låt puttra en liten stund.
Servera med valfritt tillbehör.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla lövbiffen.
Skala vitlöken.
Smält en rejäl klick smör i stekpannan på hög värme.
När lövbiffen brynts klart, lägg över den i en skål och låt den vila.
Pressa vitlöken och fräs snabbt i stekpannan, tillsätt grädde, buljong, senap och soja.
Låt nu såsen koka ihop och och smaka av. Tillsätt nu lövbiffen och låt puttra en liten stund.
Servera med valfritt tillbehör.