Beskrivning - Information
En magiskt krämig och god lövbiffsgryta som går hem hos hela familjen
Ingredienser
Gör så här:
Strimla lövbiffen.
Skala vitlöken.
Smält en rejäl klick smör i stekpannan på hög värme.
Bryn lövbiffen. Och krydda med salt peppar och grillkrydda.
När lövbiffen brynts klart, lägg över den i en skål och låt den vila.
Pressa vitlöken och fräs snabbt i stekpannan, tillsätt grädde, buljong, senap och soja.
Låt nu såsen koka ihop och och smaka av. Tillsätt nu lövbiffen och låt puttra en liten stund.
Servera med valfritt tillbehör.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla lövbiffen.
Skala vitlöken.
Smält en rejäl klick smör i stekpannan på hög värme.
Bryn lövbiffen. Och krydda med salt peppar och grillkrydda.
När lövbiffen brynts klart, lägg över den i en skål och låt den vila.
Pressa vitlöken och fräs snabbt i stekpannan, tillsätt grädde, buljong, senap och soja.
Låt nu såsen koka ihop och och smaka av. Tillsätt nu lövbiffen och låt puttra en liten stund.
Servera med valfritt tillbehör.