Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god.
Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott.
Du bara måste göra denna till julafton om inte annat.
Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.
Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.
Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.
Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.
Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.
Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.
Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.
Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.
Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.
Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.
Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.