Krämig mejerifri chokladfudge
0
Innehåll
Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god.
Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott.
Du bara måste göra denna till julafton om inte annat.
Total tid: 15 minuter
Portioner: 20
Ingredienser
- 250 ml Kokosgrädde
- 2 msk Kokosolja
- 1 krm Vaniljpulver
- 100 g Mörk choklad
- Flingsalt
- Valnötter
Instruktioner
- Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.
- Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen. Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.
- Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.
- Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen. Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.
- Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.
- Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!