Krämig mejerifri chokladfudge

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god. Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott. Du bara måste göra denna till julafton…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Krämig mejerifri chokladfudge
ANNONS
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god.
Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott.

Du bara måste göra denna till julafton om inte annat.

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd20 Portioner
 250 ml Kokosgrädde
 2 msk Kokosfett
 1 krm Vaniljpulver
 Flingsalt
 Valnötter
ANNONS

Gör så här:

1

Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.

2

Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.

3

Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.

4

Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.

5

Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.

6

Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.

Krämig mejerifri chokladfudge

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 ml Kokosgrädde
 2 msk Kokosfett
 1 krm Vaniljpulver
 Flingsalt
 Valnötter

Instruktioner

1

Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.

2

Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.

3

Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.

4

Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.

5

Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.

6

Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.

Krämig mejerifri chokladfudge

Krämig mejerifri chokladfudge

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida