Krämig mejerifri chokladfudge

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 2 röster - Betygsätt

Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god. Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott. Du bara måste göra denna till julafton…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Krämig mejerifri chokladfudge
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och god.
Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott.

Du bara måste göra denna till julafton om inte annat.

Kategori,

 

Ingredienser

Mängd20 Portioner

 

Gör så här:

1

Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.

2

Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.

3

Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.

4

Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.

5

Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.

6

Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.

Krämig mejerifri chokladfudge

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.

2

Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.

3

Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.

4

Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen.
Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.

5

Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.

6

Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.

Krämig mejerifri chokladfudge

Krämig mejerifri chokladfudge
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida