Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter
ANNONS
Profilbild för Anna-Karin MSkapareAnna-Karin MFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 150 g Fryst bladspenat
 1 Klyfta vitlök
 1 dl Grädde
 75 g Ädelost
 0,50 dl Hasselnötter

 

Gör så här:

Förberedelse
1

Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga
2

Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.

3

Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.

4

Smula ner osten och låt smälta.

5

Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 150 g Fryst bladspenat
 1 Klyfta vitlök
 1 dl Grädde
 75 g Ädelost
 0,50 dl Hasselnötter

Instruktioner

Förberedelse
1

Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga
2

Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.

3

Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.

4

Smula ner osten och låt smälta.

5

Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.

Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter
Profilbild för Anna-Karin M

Recept av: Anna-Karin M

Visa alla recept från Anna-Karin M Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida