Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

4 av 1 röst
Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 2
Författare: Anna-Karin M

Ingredienser

Instruktioner

Förberedelse

  • Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan. Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga

  • Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
  • Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.
  • Smula ner osten och låt smälta.
  • Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen. Toppa med nötter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg