Beskrivning - Information
Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.
Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
Smula ner osten och låt smälta.
Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.
Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
Smula ner osten och låt smälta.
Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.