Beskrivning - Information
En riktigt god och höstig köttfärsrätt som kan varieras med olika tillbehör om man vill eller njutas precis som den är.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Skala och hacka löken.
Skär kålen i mindre bitar.
Fräs lök och kål i hälften av oljan tillsammans med fond och kryddor.
Lägg över allt i en kastrull.
Stek färsen i resten av oljan och lägg även detta i kastrullen med lök och kål.
Tillsätt grädde och vatten.
Låt allt småkoka i 5-10 minuter.
Servera som det är eller med valftitt tillbehör.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skala och hacka löken.
Skär kålen i mindre bitar.
Fräs lök och kål i hälften av oljan tillsammans med fond och kryddor.
Lägg över allt i en kastrull.
Stek färsen i resten av oljan och lägg även detta i kastrullen med lök och kål.
Tillsätt grädde och vatten.
Låt allt småkoka i 5-10 minuter.
Servera som det är eller med valftitt tillbehör.