Hoppa till innehåll
Open navigation

Kryddig köttfärssås med curry och kanel.

5 av 1 röst
Sparat av: st
Kryddig köttfärssås med curry och kanel.

En riktigt god och höstig köttfärsrätt som kan varieras med olika tillbehör om man vill eller njutas precis som den är.

Portioner: 4
Författare: Susanne Aronsohn

Ingredienser

Instruktioner

  • Skala och hacka löken.
  • Skär kålen i mindre bitar.
  • Fräs lök och kål i hälften av oljan tillsammans med fond och kryddor.
  • Lägg över allt i en kastrull.
  • Stek färsen i resten av oljan och lägg även detta i kastrullen med lök och kål.
  • Tillsätt grädde och vatten.
  • Låt allt småkoka i 5-10 minuter.
  • Krydda med salt och peppar efter smak. Ev. kan det behövas mer av de övriga kryddorna också.
  • Servera som det är eller med valftitt tillbehör.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg