Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika

5 av 2 röster
Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika

Om du vill ha ett gott kryddsmör som passar till kött, fågel och fisk, så ska du testa på detta kryddsmör med soltorkade tomater och basilika.

Ett riktigt enkelt och gott kryddsmör som du med enkelhet svänger ihop snabbt.

Ett tips är att göra en rejäl sats, sen så fryser du in det och har ett färdigt kryddsmör i frysen att plocka fram vid behov.

Är du på jakt efter ett mer klassiskt kryddsmör, då ska du spana in mitt riktigt goda vitlökssmör.

Total tid: 10 minuter
Servings: 6
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Du behöver

Instructions

  • Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt. Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.
  • Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.
  • Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika”

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.