Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Om du vill ha ett gott kryddsmör som passar till kött, fågel och fisk, så ska du testa på detta kryddsmör med soltorkade tomater och…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika | LCHF-arkivet
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Om du vill ha ett gott kryddsmör som passar till kött, fågel och fisk, så ska du testa på detta kryddsmör med soltorkade tomater och basilika.

Ett riktigt enkelt och gott kryddsmör som du med enkelhet svänger ihop snabbt.

Ett tips är att göra en rejäl sats, sen så fryser du in det och har ett färdigt kryddsmör i frysen att plocka fram vid behov.

Är du på jakt efter ett mer klassiskt kryddsmör, då ska du spana in mitt riktigt goda vitlökssmör.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 200 g Smör, rumsvarmt
 2 st Vitlöksklyftor, finhackade/rivna
 3 msk Färsk basilika, fint hackad
 1 dl Soltorkade tomater, hackade
 1 tsk Flingsalt
 1 krm Svartpeppar, nymalen
Du behöver

 

Gör så här:

1

Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt.

Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.

2

Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.

3

Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Smör, rumsvarmt
 2 st Vitlöksklyftor, finhackade/rivna
 3 msk Färsk basilika, fint hackad
 1 dl Soltorkade tomater, hackade
 1 tsk Flingsalt
 1 krm Svartpeppar, nymalen
Du behöver

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt.

Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.

2

Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.

3

Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.

Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida