Om du vill ha ett gott kryddsmör som passar till kött, fågel och fisk, så ska du testa på detta kryddsmör med soltorkade tomater och basilika.
Ett riktigt enkelt och gott kryddsmör som du med enkelhet svänger ihop snabbt.
Ett tips är att göra en rejäl sats, sen så fryser du in det och har ett färdigt kryddsmör i frysen att plocka fram vid behov.
Är du på jakt efter ett mer klassiskt kryddsmör, då ska du spana in mitt riktigt goda vitlökssmör.
Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt.
Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.
Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.
Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt.
Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.
Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.
Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.