Hoppa till innehåll
Open navigation

Kyckling garam masala

4,25 av 8 röster
Sparat av: st
Kyckling garam masala
Kyckling Garam Masala är ett recept som bara blev till av en slump när jag inte riktigt visste vad jag ville laga. Jag hade kyckling och var sugen på något med mycket smak. Så, jag gjorde som jag gör så många gånger, hittade på lite. Resultatet blev grymt gott!Ett annat recept som påminner om detta är denna kycklinggryta som är riktigt populär.
4,25 av 8 röster
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp kycklingen i lagom stora bitar. Jag delade kycklingfiléer på tre bitar ungefär. Bryn kycklingen i smör så de får färg. Krydda med garam masala, salt och lite peppar. Häll över i en kastrull. Koka ur stekpannan med någon deciliter vatten så att du får med alla goda smaker. Häll ner det i kastrullen med.
  • Skär löken i klyftor och lägg i grytan.
  • Slå på övriga ingredienser och låt allt koka upp.
  • Låt puttra på svag värme cirka 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vill du ha mer kryddighet, så tillsätt lite mer garam masala.
  • Servera direkt. Antingen som det är, eller med en god sallad eller varför inte med stekta grönsaker.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg