Detta är en kycklingryta som har lite hetta och en krämig sås. Ett kycklingrecept som är perfekt att äta både till vardags eller som lite festligare måltid.
Det är ett sådant recept som kräver väldigt lite insats i köket och ändå smakar riktigt gott.
Helt anpassat för dig som äter lchf eller keto.
Recept och bild: Peggy
Skär kycklingen i bitar, så stora som du själv tycker om.
Skär ner löken i klyftor/båtar, hacka vitlöken och skär ner så mycket chili som du önskar.
Bryn kycklingen i smöret. Salta och peppra.
Tillsätt övriga ingredienser och låt allt koka upp.
Sänk värmen och låt allt puttra tills du har fått en fin konsistens på såsen.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär kycklingen i bitar, så stora som du själv tycker om.
Skär ner löken i klyftor/båtar, hacka vitlöken och skär ner så mycket chili som du önskar.
Bryn kycklingen i smöret. Salta och peppra.
Tillsätt övriga ingredienser och låt allt koka upp.
Sänk värmen och låt allt puttra tills du har fått en fin konsistens på såsen.