Denna kycklingrätt har jag gjort många ggr. Så god tillsammans med en sallad eller en rättikagratäng 🙂
lägg kycklingfilerna i en ugnsäker form.
blanda ihop grädde, crème fraîche, soya, sambal oelek till en sås.
Häll såsen över kycklingfilerna, och smula en hel förpackning kviville grädd ädelost över kycklingen.
in i ugnen på 220 grader i ca 40-45 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
lägg kycklingfilerna i en ugnsäker form.
blanda ihop grädde, crème fraîche, soya, sambal oelek till en sås.
Häll såsen över kycklingfilerna, och smula en hel förpackning kviville grädd ädelost över kycklingen.
in i ugnen på 220 grader i ca 40-45 minuter.