Kyckling med spenat och soltorkade tomater

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 28 röster - Betygsätt

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du…

Läs mer 7 kommentarer Skriv ut
Kyckling med spenat och soltorkade tomater
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning20 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 450 g frusen bladspenat
 4 klyftor vitlök
 5 dl grädde
 1 msk kycklingfond
 Salt och peppar
 Smör till stekning

 

Gör så här:

1

Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.

2

Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.

3

Slå på grädde och kycklingfond.

4

Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.

5

Smaka av och servera.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 28

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 450 g frusen bladspenat
 4 klyftor vitlök
 5 dl grädde
 1 msk kycklingfond
 Salt och peppar
 Smör till stekning

Instruktioner

1

Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.

2

Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.

3

Slå på grädde och kycklingfond.

4

Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.

5

Smaka av och servera.

Kyckling med spenat och soltorkade tomater
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida