Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.
Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.
Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.
Slå på grädde och kycklingfond.
Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.
Smaka av och servera.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.
Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.
Slå på grädde och kycklingfond.
Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.
Smaka av och servera.
Malin says:
Underbart gott!!
LCHF-arkivet says:
Härligt att höra! Tack för återkopplingen!
Sofie Johansson says:
Fast 46 portioner stämmer väl inte? Kan det va 4-6 kanske? 😊
LCHF-arkivet says:
Hej!
Ja, precis, det ska vara 4-6 portioner.
Ska ändra det.
Eva Olander says:
Har testat detta idag till mig och gubben, super gott , snabbt och lättlagat. Kommer att bli fler gånger.
LCHF-arkivet says:
Vad roligt att höra!
Annika Wirsen says:
Supergott!