Hoppa till innehåll
Open navigation

Kyckling med spenat och soltorkade tomater

4,14 av 30 röster
Sparat av: st
Kyckling med spenat och soltorkade tomater

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.
  • Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.
  • Slå på grädde och kycklingfond.
  • Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.
  • Smaka av och servera.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg