Det här receptet på kyckling och grönsaker i kokosgrädde är ett sånt recept som jag jag bara höftade fram när vi hade tagit fram lite kycklinginnerfilé som behövde ätas.
Familjen gjorde en vanlig nudelwok, men jag ville inte ha nudlar av något slag, så jag gjorde detta istället med kokosgrädde.
Resultatet blev riktigt gott och så himla lättlagat.
Men, om du skulle vilja ha lite nudlar med, så kan du tillsätta lite shiratakinudlar som får puttra med på slutet, det tror jag blir riktigt bra det med.
Putsa kycklingen och skär ner i mindre bitar.
Strimla löken, vitkålen och moroten.
Hetta upp en panna på hög värme med olja i och tillsätt vitlök, sambal och ingefära och rör om snabbt så det inte bränner vid.
Tillsätt kycklingen och låt den brynas lite.
Häll på kokosgrädde, soja och kycklingfond.
Lägg i haricots verts och minimajs och låt allt koka upp och puttra lite tills det att morötterna har lite tuggmotstånd kvar.
Toppa med hackad koriander om du tycker om det och servera direkt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Putsa kycklingen och skär ner i mindre bitar.
Strimla löken, vitkålen och moroten.
Hetta upp en panna på hög värme med olja i och tillsätt vitlök, sambal och ingefära och rör om snabbt så det inte bränner vid.
Tillsätt kycklingen och låt den brynas lite.
Häll på kokosgrädde, soja och kycklingfond.
Lägg i haricots verts och minimajs och låt allt koka upp och puttra lite tills det att morötterna har lite tuggmotstånd kvar.
Toppa med hackad koriander om du tycker om det och servera direkt.