Hoppa till innehåll
Open navigation

Kyckling och grönsaker i kokosgrädde

5 av 1 röst
Sparat av: st
Kyckling och grönsaker i kokosgrädde

Det här receptet på kyckling och grönsaker i kokosgrädde är ett sånt recept som jag jag bara höftade fram när vi hade tagit fram lite kycklinginnerfilé som behövde ätas.
Familjen gjorde en vanlig nudelwok, men jag ville inte ha nudlar av något slag, så jag gjorde detta istället med kokosgrädde.

Resultatet blev riktigt gott och så himla lättlagat.

Men, om du skulle vilja ha lite nudlar med, så kan du tillsätta lite shiratakinudlar som får puttra med på slutet, det tror jag blir riktigt bra det med.

Total tid: 20 minuter
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Putsa kycklingen och skär ner i mindre bitar.
  • Strimla löken, vitkålen och moroten.
  • Hetta upp en panna på hög värme med olja i och tillsätt vitlök, sambal och ingefära och rör om snabbt så det inte bränner vid.
  • Tillsätt kycklingen och låt den brynas lite.
  • Tillsätt lök, morot och vitkål och låt det hela fräsa med lite.
  • Häll på kokosgrädde, soja och kycklingfond.
  • Lägg i haricots verts och minimajs och låt allt koka upp och puttra lite tills det att morötterna har lite tuggmotstånd kvar.
  • Pressa limesaft över allt och smaka av med salt och peppar.
  • Toppa med hackad koriander om du tycker om det och servera direkt.
    Kyckling och grönsaker i kokosgrädde | LCHF-arkivet
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg