Dessa superenkla kycklingfärsbiffar med smak av citron och lite färska örter är riktigt goda.
Just kyckling är inte så himla fett, så det gäller att få med lite fett i tillbehören sen, men det är inte så svårt.
När det gäller valet av örter, så har jag använt mig av basilika och persilja, men man kan använda sig av t ex mynta eller oregano om man tycker om det.
Om du använder mynta, testa då att ta lite lime i biffarna då med, en perfekt kombo.
Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet.
När du är nöjd med smaken, stek i medelvarm stekpanna tills de är genomstekta, alternativt så steker du på de så de får lite yta och kör klart de i ugnen på 150 grader.
Denna smeten går inte att forma till biffar i handen, utan använd en matsked och klicka ut de direkt i stekpannan och platta till de lite.
Ät direkt med goda tillbehör.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet.
När du är nöjd med smaken, stek i medelvarm stekpanna tills de är genomstekta, alternativt så steker du på de så de får lite yta och kör klart de i ugnen på 150 grader.
Denna smeten går inte att forma till biffar i handen, utan använd en matsked och klicka ut de direkt i stekpannan och platta till de lite.
Ät direkt med goda tillbehör.