Kycklingfärsbiffar

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 5 röster - Betygsätt

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Kycklingfärsbiffar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!

Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.

På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 50 g Gul lök (hackad)
 0,5 dl Bladpersilja (hackad)
 4 st Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 Ägg
 3 msk Grädde 40%
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

 

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.

2

Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.

3

Servera direkt med goda tillbehör.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.2 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 50 g Gul lök (hackad)
 0,5 dl Bladpersilja (hackad)
 4 st Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 Ägg
 3 msk Grädde 40%
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.

2

Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.

3

Servera direkt med goda tillbehör.

Kycklingfärsbiffar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida