Hoppa till innehåll
Open navigation

Kycklingfärsbiffar

4,20 av 5 röster
Sparat av: st
Kycklingfärsbiffar

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!

Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.

På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.
  • Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.
  • Servera direkt med goda tillbehör.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg