Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kycklingfärsbiffar

4,34 av 6 röster
Skapat: 19 september, 2017
Senast ändrat: 1 april, 2024
Kycklingfärsbiffar

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!

Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.

På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.

Total tid: 25 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.
  • Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.
  • Servera direkt med goda tillbehör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

2 responses to “Kycklingfärsbiffar”

4,34 from 6 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.