Beskrivning - Information
Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!
Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.
På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.
Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.
Servera direkt med goda tillbehör.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.
Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.
Servera direkt med goda tillbehör.