Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kycklingfilé fylld med fetaost och pesto, rostade grönsaker & parmesancréme

3,67 av 3 röster
Kycklingfilé fylld med fetaost och pesto, rostade grönsaker & parmesancréme

En härlig kycklingrätt med mycket smak, passar både till vardag och fest!
Denna kan du utan problem förbereda rätt så mycket innan det är dags att tillaga den. Kycklingen kan du förbereda och linda in, grönsakerna kan du dela och såsen kan du göra i förväg och förvara i kylen.

Besök mig gärna på dianas.keto för mer inspiration.

Total tid: 1 timme
Portioner: 4
Författare: DianasKeto

Ingredienser

Kycklingen

Rostade grönsaker

Parmesancrême

Övrigt

Instruktioner

  • Skär ett snitt i varje kycklingfilé och bred ut pesto, lägg i fetaost och salta och peppra. Vik ihop och linda med bacon. Gratinera i ugn på 175 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen har en innertemperatur på 72 grader).
  • Dela champinjoner och broccoli i mindre bitar och stek ihop med sparrisen i smör, salta och peppra.
  • Blanda ihop smetana med den rivna parmesanen, salta och peppra.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg