Beskrivning - Information
En härlig kycklingrätt med mycket smak, passar både till vardag och fest!
Denna kan du utan problem förbereda rätt så mycket innan det är dags att tillaga den. Kycklingen kan du förbereda och linda in, grönsakerna kan du dela och såsen kan du göra i förväg och förvara i kylen.
Besök mig gärna på dianas.keto för mer inspiration.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och bred ut pesto, lägg i fetaost och salta och peppra. Vik ihop och linda med bacon. Gratinera i ugn på 175 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen har en innertemperatur på 72 grader).
Dela champinjoner och broccoli i mindre bitar och stek ihop med sparrisen i smör, salta och peppra.
Blanda ihop smetana med den rivna parmesanen, salta och peppra.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och bred ut pesto, lägg i fetaost och salta och peppra. Vik ihop och linda med bacon. Gratinera i ugn på 175 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen har en innertemperatur på 72 grader).
Dela champinjoner och broccoli i mindre bitar och stek ihop med sparrisen i smör, salta och peppra.
Blanda ihop smetana med den rivna parmesanen, salta och peppra.