Kycklingfilé fylld med fetaost och pesto, rostade grönsaker & parmesancréme

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

En härlig kycklingrätt med mycket smak, passar både till vardag och fest! Denna kan du utan problem förbereda rätt så mycket innan det är dags…

Läs mer 0 kommentarer
Kycklingfilé fylld med fetaost och pesto, rostade grönsaker & parmesancréme
9d2c78dda5d6ab4dac2c874d4c35a66c?s=96&d=mm&r=gSkapareDianasKetoFörberedelse20 minTillagning40 minTotalt1 tim

Beskrivning - Information

En härlig kycklingrätt med mycket smak, passar både till vardag och fest!
Denna kan du utan problem förbereda rätt så mycket innan det är dags att tillaga den. Kycklingen kan du förbereda och linda in, grönsakerna kan du dela och såsen kan du göra i förväg och förvara i kylen.

Besök mig gärna på dianas.keto för mer inspiration.

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Kycklingen
 4 st Kycklingfiléer
 8 skivor Bacon
 2 msk Pesto
 100 g Fetaost
Rostade grönsaker
 250 g Broccoli
 8 st Sparris
 4 st Champinjoner
Parmesancrême
 2 deciliter Smetana
 1 dl Riven parmesan
Övrigt
 20 g Smör till stekning
 Peppar
 Salt

Gör så här:

1

Skär ett snitt i varje kycklingfilé och bred ut pesto, lägg i fetaost och salta och peppra. Vik ihop och linda med bacon. Gratinera i ugn på 175 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen har en innertemperatur på 72 grader).

2

Dela champinjoner och broccoli i mindre bitar och stek ihop med sparrisen i smör, salta och peppra.

3

Blanda ihop smetana med den rivna parmesanen, salta och peppra.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Kycklingen
 4 st Kycklingfiléer
 8 skivor Bacon
 2 msk Pesto
 100 g Fetaost
Rostade grönsaker
 250 g Broccoli
 8 st Sparris
 4 st Champinjoner
Parmesancrême
 2 deciliter Smetana
 1 dl Riven parmesan
Övrigt
 20 g Smör till stekning
 Peppar
 Salt

Instruktioner

1

Skär ett snitt i varje kycklingfilé och bred ut pesto, lägg i fetaost och salta och peppra. Vik ihop och linda med bacon. Gratinera i ugn på 175 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen har en innertemperatur på 72 grader).

2

Dela champinjoner och broccoli i mindre bitar och stek ihop med sparrisen i smör, salta och peppra.

3

Blanda ihop smetana med den rivna parmesanen, salta och peppra.

Kycklingfilé fylld med fetaost och pesto, rostade grönsaker & parmesancréme

Recept av: DianasKeto

Visa alla recept från DianasKeto Hemsida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida