Hoppa till innehåll
Open navigation

Kycklingfile i ugn med soja och crème fraiche

4,27 av 19 röster
Sparat av: st
Kycklingfile i ugn med soja och crème fraiche
Denna enkla kycklingfile i ugn med soja och crème fraiche är supergod och mycket enkel. Snabb att tillreda.
4,27 av 19 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: Lasse

Ingredienser

Instruktioner

  • Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form.
  • Blanda samman crème fraiche, grädden, sojan, sambal oelek och häll blandningen över kycklingen.
  • Gratinera i ugn 200 grader 30 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg