Denna enkla kycklingfile i ugn med soja och crème fraiche är supergod och mycket enkel. Snabb att tillreda.
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form.
Blanda samman crème fraiche, grädden, sojan, sambal oelek och häll blandningen över kycklingen.
Gratinera i ugn 200 grader 30 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form.
Blanda samman crème fraiche, grädden, sojan, sambal oelek och häll blandningen över kycklingen.
Gratinera i ugn 200 grader 30 minuter.
Annika Karlsson says:
Vilken slags soja?
Karin Bergstrand says:
Så gott! Ny favorit här hemma! Tack!