Ett bra sätt att få en bra soppbas eller smakrik fond.
Sätt skrovet i en kastrull och täck med vatten.
I med de grönsaksrester man har samt kryddorna.
Koka upp och låt koka ett par timmar och sila sedan.
Funkar som soppbas direkt. Annars reducerar man den till hälften och fryser in som fond.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt skrovet i en kastrull och täck med vatten.
I med de grönsaksrester man har samt kryddorna.
Koka upp och låt koka ett par timmar och sila sedan.
Funkar som soppbas direkt. Annars reducerar man den till hälften och fryser in som fond.