Kycklinggratäng med smak av dragon och senap är en storfavorit här hemma.
Enkla och goda kycklinggratänger tycker jag om och detta är en smakkombination som jag har tyckt om väldigt länge, med dijonsenap, dragon och lite vitlök.
Om man vill, så går det utmärkt att tillsätta lite grönsaker och öka på mängden smetana så man får en lite mer komplett måltid.
Det bästa är att använda kycklinglårfilé tycker jag, då det är saftigare kött än bröstfilén.
Blanda ihop övriga ingredienser och fördela över den brynta kycklingen.
Ställ in i ugnen på 180 grader i cirka 20-30 minuter beroende på storleken på kycklingbitarna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!