Kycklingsås med ölkorv
0
Innehåll
En helt underbar kycklingsås. Vi använder cabanoss ölkorv men det går att ta den smak du gillar bäst. Vi brukar äta den med spenat, blomkålsris eller kokt broccoli.
För med inspiration kika in på min Instagram @lowcarbvarje
Eller bloggen
Lowcarbvarjedag.blogspot.com
Total tid: 15 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 900 g Kycklingfilé
- 300 g Ölkorv
- 4 dl Creme fraiche
- 1 msk Olja
- 1 tsk salt
- 1 krm Svartpeppar
Instruktioner
- Dela korven I små bitar och låt den steka med kycklingen någon minut.
- Häll i creme fraiche och låt puttra några minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!