Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kycklingsås med ölkorv

Inga röster än
Kycklingsås med ölkorv

En helt underbar kycklingsås. Vi använder cabanoss ölkorv men det går att ta den smak du gillar bäst. Vi brukar äta den med spenat, blomkålsris eller kokt broccoli.

För med inspiration kika in på min Instagram @lowcarbvarje
Eller bloggen
Lowcarbvarjedag.blogspot.com

Total tid: 15 minuter
Portioner: 4
Författare: Lowcarbvarjedag

Ingredienser

Instruktioner

  • Strimla kycklingen och bryn den I olja i en stekpannan med höga kanter. Krydda med salt och peppar.
  • Dela korven I små bitar och låt den steka med kycklingen någon minut.
  • Häll i creme fraiche och låt puttra några minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg