En helt underbar kycklingsås. Vi använder cabanoss ölkorv men det går att ta den smak du gillar bäst. Vi brukar äta den med spenat, blomkålsris eller kokt broccoli.
För med inspiration kika in på min Instagram @lowcarbvarje
Eller bloggen
Lowcarbvarjedag.blogspot.com
Dela korven I små bitar och låt den steka med kycklingen någon minut.
Häll i creme fraiche och låt puttra några minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Dela korven I små bitar och låt den steka med kycklingen någon minut.
Häll i creme fraiche och låt puttra några minuter.