Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kycklinglårfilé i airfryer

5 av 2 röster
Kycklinglårfilé i airfryer

Att tillaga kycklinglårfilé i airfryern är ett så himla smidigt sätt att laga maten.
Kycklingen sköter sig i stort sett själv i din airfryer och du kan ägna dig åt att göra annat i köket under tiden, eller så grejar du med lite goda tillbehör till.

Kycklinglårfilé i airfryer.

Om jag skulle tipsa om goda tillbehör, så är detta några tips som passar bra:

Coleslaw
Tzatziki
Falsk potatissallad
Vitkålsgratäng
Spetskål i ugn

Det finns gott om andra recept på tillbehör här: LCHF-tillbehör

Du kan självklart använda andra kryddor som smaksättare för att sätta just din egen prägel på kycklinglårfilé i airfryer. Du kan använda enbart rub av något slag, eller så kör du på en egen blandning av tamarisoja, sesamolja, vitlök, sambal oelek, rökt paprika som ett gott alternativ.

Eller om du hellre vill det, så kan du använda min goda allroundmarinad. Den passar toppen till all typ av kyckling.

Total tid: 28 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser i en bunke och låt ligga och marineras en stund.
    Kycklinglårfilé i airfryer | LCHF-arkivet
  • Lägg i din kyckling i airfryern och kör igång den. 190°C i cirka 18 minuter.Vänd på kycklingen ett par gånger under tiden.Om du vill ha stenkoll på att kycklingen är tillagad och klar, så är det bra att använda en digital stektermometer. Kycklingen är klar när den har en kärntemperatur på 72°C.
    Kycklinglårfilé i airfryer | LCHF-arkivet
  • Ta ut och servera direkt med goda tillbehör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg