Lyxa till i vardagen med dessa supergoda biskvier med smak av citron. Dom smakar så gott och görs väldigt enkelt det blir Ca 5-10 st biskvier. Beror helt på hur stora du vill göra de.
Besök gärna min instagram: @lagatochklart för fler recept!
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter tills kakorna får färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.
Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.
Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.
Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter tills kakorna får färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.
Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.
Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.
Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål