Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lagatochklarts Hallonmazariner

2 av 1 röst
Lagatochklarts Hallonmazariner

Min variant på mazariner med en krämig hallonfyllning, Passar lika bra till kaffet som med vispad grädde.
Jätteenkla att göra och funkar bra att frysa in för att plocka fram en stund innan man ska äta de. Men, de smakar självklart absolut bäst när de är nybakta.

följ gärna min instagram @lagatochklart lagatochklart

Total tid: 50 minuter
Servings: 4
Author: Lagatochklart

Ingredienser

Botten

Fyllning

Instructions

  • Sätt ugnen på 180 gr
  • Blanda rumsvarmt smör tillsammans med dom resterande ingredienser väl.
  • Koka hallonen i en kastrull på medelvärme i cirka 5 minuter, låt svalna något. Tillsätt mandelmjöl och sötningsmedel.
  • Tryck ut degen i mazarinformar av papper eller i smorda metallformar. (spara lite deg till att strö över mazarinerna) Ställ formarna på en plåt. Grädda bottnarna i ugnen i cirka 5-10 minuter eller tills Bottnarna har fått fin färg.
  • Lägg i hallon fyllningen i mazarinerna och strö över resterande deg smulor och grädda i ugn i cirka 15-20 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
2 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.