Lagatochklarts Hallonmazariner

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Min variant på mazariner med en krämig hallonfyllning, Passar lika bra till kaffet som med vispad grädde. Jätteenkla att göra och funkar bra att frysa…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Lagatochklarts Hallonmazariner
ANNONS
cooked user 7790SkapareLagatochklartFörberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Min variant på mazariner med en krämig hallonfyllning, Passar lika bra till kaffet som med vispad grädde.
Jätteenkla att göra och funkar bra att frysa in för att plocka fram en stund innan man ska äta de. Men, de smakar självklart absolut bäst när de är nybakta.

följ gärna min instagram @lagatochklart lagatochklart

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Botten
 80 g rumsvarmt Smör
 ½ tsk vaniljpulver
 3 deciliter mandelmjöl
Fyllning
 200 g hallon (frysta)

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda rumsvarmt smör tillsammans med dom resterande ingredienser väl.

3

Koka hallonen i en kastrull på medelvärme i cirka 5 minuter, låt svalna något. Tillsätt mandelmjöl och sötningsmedel.

4

Tryck ut degen i mazarinformar av papper eller i smorda metallformar. (spara lite deg till att strö över mazarinerna) Ställ formarna på en plåt. Grädda bottnarna i ugnen i cirka 5-10 minuter eller tills Bottnarna har fått fin färg.

5

Lägg i hallon fyllningen i mazarinerna och strö över resterande deg smulor och grädda i ugn i cirka 15-20 min.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Botten
 80 g rumsvarmt Smör
 ½ tsk vaniljpulver
 3 deciliter mandelmjöl
Fyllning
 200 g hallon (frysta)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda rumsvarmt smör tillsammans med dom resterande ingredienser väl.

3

Koka hallonen i en kastrull på medelvärme i cirka 5 minuter, låt svalna något. Tillsätt mandelmjöl och sötningsmedel.

4

Tryck ut degen i mazarinformar av papper eller i smorda metallformar. (spara lite deg till att strö över mazarinerna) Ställ formarna på en plåt. Grädda bottnarna i ugnen i cirka 5-10 minuter eller tills Bottnarna har fått fin färg.

5

Lägg i hallon fyllningen i mazarinerna och strö över resterande deg smulor och grädda i ugn i cirka 15-20 min.

Lagatochklarts Hallonmazariner

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida