Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 2 röster - Betygsätt

Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag: Följ gärna min instagram och facebook där jag delar med…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås
ANNONS
cooked user 7790SkapareLagatochklartFörberedelse10 minTillagning50 minTotalt1 tim
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag:

Följ gärna min instagram och facebook där jag delar med mig av lchf recept och tips.

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 500 g Lövbiff
Fyllning
 1 dl riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk dijonsenap
 200 g färskost
 1 st lök
 salt och peppar
Sås
 2,50 deciliter grädde
 2,50 deciliter creme fraiche
 1 msk dijonsenap
 2 msk soya glutenfri
 2 st vitlök pressad
 sky från stekning
 Salt och peppar

 

Gör så här:

Rulladerna
1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.

Såsen
3

Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Lövbiff
Fyllning
 1 dl riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk dijonsenap
 200 g färskost
 1 st lök
 salt och peppar
Sås
 2,50 deciliter grädde
 2,50 deciliter creme fraiche
 1 msk dijonsenap
 2 msk soya glutenfri
 2 st vitlök pressad
 sky från stekning
 Salt och peppar

Instruktioner

Rulladerna
1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.

Såsen
3

Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål

Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida