Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag:
Följ gärna min instagram och facebook där jag delar med mig av lchf recept och tips.
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål