Lakritsmandlar

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 49 röster - Betygsätt

Mandlar är ju något som är otroligt gott som de är, men man kan med enkla medel förvandla dem till något makalöst gott. Här har…

Läs mer 12 kommentarer Skriv ut
Lakritsmandlar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse2 minTillagning30 minTotalt32 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Mandlar är ju något som är otroligt gott som de är, men man kan med enkla medel förvandla dem till något makalöst gott.

Här har du ett LCHF-recept på hur du skapar lakritsmandlar med endast fyra ingredienser.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 200 g Sötmandel
 1,5 tsk Salt
 1,5 dl Vatten

 

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser i en stekpanna. Rör om väl och låt koka upp.

3

Låt det hela koka tills dess att allt vatten är borta.

5

Häll upp på en plåt och ställ in i ugnen. 20 minuter på 150 grader.

7

Ta ut och låt svalna. Sen är det bara att äta.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.7 / 5. Antal röster: 49

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Sötmandel
 1,5 tsk Salt
 1,5 dl Vatten

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en stekpanna. Rör om väl och låt koka upp.

3

Låt det hela koka tills dess att allt vatten är borta.

5

Häll upp på en plåt och ställ in i ugnen. 20 minuter på 150 grader.

7

Ta ut och låt svalna. Sen är det bara att äta.

Lakritsmandlar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida