Spännande lakritsvåfflor som går att äta tillsammans med lite vispad grädde och sockerfri sylt eller färska bär.
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.
Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.
Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.
Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.
Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.
Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.
Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.
nilla says:
Bild kommer senare
Gott värre om man gillar lakrits