Lakritsvåfflor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Spännande lakritsvåfflor som går att äta tillsammans med lite vispad grädde och sockerfri sylt eller färska bär.

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Lakritsvåfflor
ANNONS
Profilbild för nillaSkaparenillaFörberedelse20 minTillagning20 minTotalt40 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Spännande lakritsvåfflor som går att äta tillsammans med lite vispad grädde och sockerfri sylt eller färska bär.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 3 ägg
 2 deciliter yoghurt
 75 g smör
 2 msk fiberhusk
 2 msk pofiber
 2 tsk bakpulver
 1 tsk vaniljpulver
 1 nypa salt

 

Gör så här:

1

Blanda alla torra ingredienser.

2

Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.

3

Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.

4

Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.

5

Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 ägg
 2 deciliter yoghurt
 75 g smör
 2 msk fiberhusk
 2 msk pofiber
 2 tsk bakpulver
 1 tsk vaniljpulver
 1 nypa salt

Instruktioner

1

Blanda alla torra ingredienser.

2

Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.

3

Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.

4

Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.

5

Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.

Lakritsvåfflor
Profilbild för nilla

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida