Beskrivning - Information
Spännande lakritsvåfflor som går att äta tillsammans med lite vispad grädde och sockerfri sylt eller färska bär.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.
Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.
Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.
Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa upp äggen ordentligt och häll yoghurten över det smälta smöret innan det vispas ihop med äggen.
Häll äggblandningen i de torra ingredienserna. Vispa ihop.
Låt stå i 5 min innan du gräddar våfflorna.
Servera med grädde och sockerfri sylt eller bär.
nilla says:
Bild kommer senare
Gott värre om man gillar lakrits