Langos – LCHF

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 45 röster - Betygsätt

Langos är något av det enklaste och godaste man kan äta tycker jag och det går absolut att göra om du äter LCHF. Funkar perfekt…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Supergoda langos som är helt anpassade för dig som äter lchf.
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Langos är något av det enklaste och godaste man kan äta tycker jag och det går absolut att göra om du äter LCHF. Funkar perfekt som förrätt, eller som huvudrätt och man kan variera tillbehören precis hur mycket som helst.

Jag brukar tycka om att ha avokado, crème fraiche, räkor, kaviar och hackad rödlök på mina. Riktigt mättande och gott!

Man behöver inte steka dem i vitlöksolja i efterhand som jag skriver i receptet nedan, men det gör ju det hela lite mer gott!

Har du inte cheddarost kan du välja en annan ost som har lite smak.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 2 Ägg
 2 dl Cheddarost (riven)
 2 msk Majonnäs
 1 nypa Cayennepeppar
 3 msk Olja

 

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser utom olja och vitlök i en bunke.

3

Klicka ut klickar på en plåt med bakplåtspapper. Fyra större eller sex mindre.

5

Grädda i ugnen på 250 grader i cirka 8-10 minuter. Om du ska steka dem i olja efter så behöver du inte grädda mer än 8 minuter.

7

Värm oljan i en stekpanna. Tryck till vitlöken lite och lägg den i oljan så den får lite smak. Lägg sedan i langosen och ge dem en lite mer krispig yta. Var försiktigt bara så att du inte bränner dem.

9

Ta upp och servera direkt med önskat tillbehör.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 45

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Ägg
 2 dl Cheddarost (riven)
 2 msk Majonnäs
 1 nypa Cayennepeppar
 3 msk Olja

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser utom olja och vitlök i en bunke.

3

Klicka ut klickar på en plåt med bakplåtspapper. Fyra större eller sex mindre.

5

Grädda i ugnen på 250 grader i cirka 8-10 minuter. Om du ska steka dem i olja efter så behöver du inte grädda mer än 8 minuter.

7

Värm oljan i en stekpanna. Tryck till vitlöken lite och lägg den i oljan så den får lite smak. Lägg sedan i langosen och ge dem en lite mer krispig yta. Var försiktigt bara så att du inte bränner dem.

9

Ta upp och servera direkt med önskat tillbehör.

Langos – LCHF
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida