Hoppa till innehåll
Open navigation

Lasses falukorvsgratäng

5 av 4 röster
Sparat av: st
Lasses falukorvsgratäng

Falukorvsgratäng med stekt bacon, paprika, purjolök och grädde!
Snabbt, enkelt och riktigt gott. Gratäng när den är som bäst!

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Tärna falukorven.
  • Strimla baconet.
  • Stek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
  • Bryn falukorven i fettet från baconet.
  • Skala och hacka löken. Kärna ur och strimla paprikan.
  • Stek lök och paprika tills det är mjukt i stekpanna med smör och blanda det med korv och bacon. Lägg över i en ugnsform.
  • Häll i grädden. Salta och peppra. Strö över oregano och toppa med riven ost.
  • Tillaga i ugnen tills osten fått fin färg, ca 20-30 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Lasses falukorvsgratäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg