Falukorvsgratäng med stekt bacon, paprika, purjolök och grädde!
Snabbt, enkelt och riktigt gott. Gratäng när den är som bäst!
Sätt ugnen på 200°C.
Tärna falukorven.
Strimla baconet.
Stek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
Bryn falukorven i fettet från baconet.
Skala och hacka löken.
Kärna ur och strimla paprikan.
Tillaga i ugnen tills osten fått fin färg, ca 20-30 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C.
Tärna falukorven.
Strimla baconet.
Stek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
Bryn falukorven i fettet från baconet.
Skala och hacka löken.
Kärna ur och strimla paprikan.
Tillaga i ugnen tills osten fått fin färg, ca 20-30 minuter.