En enkel laxpudding med mycket smak som mättar. God både som egen rätt och kall på buffé. Eller varför inte som matig frukost?
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela broccolin i små buketter som du ångkokar. Går bra att koka också, men se till att få bort så mkt vätska som möjligt när det kokar klart bara.
Skala löken och dela på mitten. Skär tunna skivor av löken och stek den mjuk på svag värme i mycket smör.
Dela laxen i mindre bitar.
Under tiden laxpuddingen står i ugnen så skirar du smöret.
Servera med sparris och/eller en krispig grönsallad
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela broccolin i små buketter som du ångkokar. Går bra att koka också, men se till att få bort så mkt vätska som möjligt när det kokar klart bara.
Skala löken och dela på mitten. Skär tunna skivor av löken och stek den mjuk på svag värme i mycket smör.
Dela laxen i mindre bitar.
Under tiden laxpuddingen står i ugnen så skirar du smöret.
Servera med sparris och/eller en krispig grönsallad