Laxröra
0
Jag älskar gravad lax och brukar alltid grava stor bit. Dock händer det att det blir över och med en man som föredrar annat framför lax får man tänka ut andra saker att göra med den, så resultatet blev en laxröra. Denna är gjord på min egna gravade lax men går att göra på köpt med. Här serveras till stekt sparris.
Total tid: 10 minuter
Portioner: 3
Ingredienser
- 250 g Gravad lax
- 0.5 dl Rödlök
- 2 dl Créme Fraiche
- 0.5 dl Hackad gräslök
- 2 tsk Dijonsenap
- salt
- Peppar
Instruktioner
- Skär laxen bitar, rödlöken och gräslöken. Lägg i en skål.
- Blanda i resten av ingredienserna. Går säkert att ha i några droppar citron i (ej testad pga allergi). Servera valfritt tillbehör till.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!