Dessa LCHF bagels är otroligt goda och inte alls knepiga att baka. Helt perfekt för dig som saknar nybakta bagels att fylla med gott pålägg.
Ett bröd som passar dig som äter lchf eller keto och saknar ett gott bröd.
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg riven ost och philadelphiaost i en skål.
In i mikron till allt har smält.
I en annan skål blandar man de torra ingredienserna.
Blanda i de torra ingredienserna i den smälta osten och tillsätt ägget, knåda ihop till en deg.
Dela degen i 6 delar och forma till bullar, platta till dom och tryck ett hål i mitten.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg riven ost och philadelphiaost i en skål.
In i mikron till allt har smält.
I en annan skål blandar man de torra ingredienserna.
Blanda i de torra ingredienserna i den smälta osten och tillsätt ägget, knåda ihop till en deg.
Dela degen i 6 delar och forma till bullar, platta till dom och tryck ett hål i mitten.