Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

LCHF-Bröd

Inga röster än
LCHF-Bröd

När jag kom i kontakt med LCHF första gången så var det här ett recept som jag fick av en bekant. Ett gott bröd som blir väldigt matigt.

Nu så hittade jag receptet igen och tänkte att jag ville dela med mig av det.

Total tid: 1 timme 25 minuter
Portioner: 8
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Mal sönder alla torra ingredienser i matberedare till mjöl. Det gör inget om det är lite bitar kvar.
  • Blanda ner alla de blöta ingredienserna och blanda ihop allt väl.
  • Häll upp i en smord avlång form.
  • Strö över lite solrosfrön eller vallmofrön eller något annat du vill ha uppe på.
  • Grädda i ugn 175 grader mellan 60-80 minuter. Tiden beror på din ugn.
  • När det är klart, låt det stå en liten stund och vänd sen upp det ur formen och låt svalna på ett galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg