LCHF-Bröd

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

När jag kom i kontakt med LCHF första gången så var det här ett recept som jag fick av en bekant. Ett gott bröd som…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
LCHF-Bröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning1 tim 10 minTotalt1 tim 25 min

Beskrivning - Information

När jag kom i kontakt med LCHF första gången så var det här ett recept som jag fick av en bekant. Ett gott bröd som blir väldigt matigt.

Nu så hittade jag receptet igen och tänkte att jag ville dela med mig av det.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd8 Portioner
 3 dl Linfrön
 1 dl Sesamfrön
 3/4 dl Hasselnötter (hela)
 3/4 dl Mandel (hel)
 1,5 msk Brödkrydda
 1 dl Creme Fraiche
 250 g Keso
 6 st Ägg
 1 nypa Salt
ANNONS

Gör så här:

1

Mal sönder alla torra ingredienser i matberedare till mjöl. Det gör inget om det är lite bitar kvar.

2

Blanda ner alla de blöta ingredienserna och blanda ihop allt väl.

3

Häll upp i en smord avlång form.

4

Strö över lite solrosfrön eller vallmofrön eller något annat du vill ha uppe på.

5

Grädda i ugn 175 grader mellan 60-80 minuter. Tiden beror på din ugn.

6

När det är klart, låt det stå en liten stund och vänd sen upp det ur formen och låt svalna på ett galler.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 dl Linfrön
 1 dl Sesamfrön
 3/4 dl Hasselnötter (hela)
 3/4 dl Mandel (hel)
 1,5 msk Brödkrydda
 1 dl Creme Fraiche
 250 g Keso
 6 st Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Mal sönder alla torra ingredienser i matberedare till mjöl. Det gör inget om det är lite bitar kvar.

2

Blanda ner alla de blöta ingredienserna och blanda ihop allt väl.

3

Häll upp i en smord avlång form.

4

Strö över lite solrosfrön eller vallmofrön eller något annat du vill ha uppe på.

5

Grädda i ugn 175 grader mellan 60-80 minuter. Tiden beror på din ugn.

6

När det är klart, låt det stå en liten stund och vänd sen upp det ur formen och låt svalna på ett galler.

LCHF-Bröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida