Detta är en väldigt enkel och basic köttgryta som passar bra i stort sett när som helst! Den är enkel att variera genom att lägga till fler grönsaker, variera kryddor osv.
Skala och skär kålrot, morot och lök i ca 2 cm stora bitar och häll sedan över i crockpoten.
Häll på tomat, vatten och kalvfond och rör om.
Bryn köttet hastigt i smör i en stekpanna och lägg sedan över det i crockpoten. Krydda
Kör på 6 h låg
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Eva Henriksson says:
Hej om det bara finns ett läge i slowcock min har bara en på/av knapp