LCHF-frallor (The Bröd)

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 22 röster - Betygsätt

Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
LCHF-frallor (The Bröd)
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning45 minTotalt55 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper så spreds det med massiv kraft.

Nu har jag äntligen lyckats att få till riktigt goda frallor som även går under namnet The Bröd på Facebook.

Det finns otaliga mängder med receptvarianter, men detta funkade perfekt för mig och jag använde dessa till att göra toast med dessutom.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner

 

Gör så här:

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

3

Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.

5

Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.

7

Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.

9

Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.

11

Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.

13

Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 22

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

3

Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.

5

Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.

7

Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.

9

Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.

11

Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.

13

Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.

LCHF-frallor (The Bröd)
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida