Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

LCHF-frallor (The Bröd)

3,96 av 24 röster
LCHF-frallor (The Bröd)

Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper så spreds det med massiv kraft.

Nu har jag äntligen lyckats att få till riktigt goda frallor som även går under namnet The Bröd på Facebook.

Det finns otaliga mängder med receptvarianter, men detta funkade perfekt för mig och jag använde dessa till att göra toast med dessutom.

Total tid: 55 minuter
Portioner: 6
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • Vispa ner äggvitorna och olivolja i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.
  • Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.
  • Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.
  • Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.
  • Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.
  • Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,96 from 24 votes (24 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg