Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

LCHF hallonkladdkaka!

4,67 av 12 röster
Skapat: 10 april, 2018
Senast ändrat: 1 april, 2024
LCHF hallonkladdkaka!

En ljuvlig hallonkladdkaka som är superenkel att göra och så SÅ god!

Servings: 12
Author: Evelina Wramnert

Ingredienser

Kladdkakan

Topping:

Instruktioner

  • Smält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman till en jämn och slät smet.
  • Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen.
  • Pudra sukrinmelis på de frysta hallonen och blanda samman, lägg sedan ut hallonen över smeten i formen.
  • Grädda kakan på 175 grader i ca 10-12 minuter och låt sedan svalna en aning i formen.
  • Pudra lite sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,67 from 12 votes (12 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.