Hoppa till innehåll
Open navigation

LCHF hallonkladdkaka!

4,67 av 12 röster
Sparat av: st
LCHF hallonkladdkaka!
En ljuvlig hallonkladdkaka som är superenkel att göra och så SÅ god!
4,67 av 12 röster
Sparat av: st
Portioner: 12
Författare: Evelina Wramnert

Ingredienser

Kladdkakan

Topping:

Instruktioner

  • Smält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman till en jämn och slät smet.
  • Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen.
  • Pudra sukrinmelis på de frysta hallonen och blanda samman, lägg sedan ut hallonen över smeten i formen.
  • Grädda kakan på 175 grader i ca 10-12 minuter och låt sedan svalna en aning i formen.
  • Pudra lite sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg