LCHF-pasta

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 17 röster - Betygsätt

Det finns några saker som man kan sakna enormt mycket vissa dagar, och pasta är en sak. Det här är ett LCHF-recept på pasta som…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
LCHF-pasta
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse30 minTillagning10 minTotalt40 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Det finns några saker som man kan sakna enormt mycket vissa dagar, och pasta är en sak.

Det här är ett LCHF-recept på pasta som funkar om du äter LCHF.

Dock så ska man tänka på att LCHF-pasta inte är som vanlig pasta, inte ens som glutenfri pasta, men det är ändå en pasta som på något märkligt sätt funkar.

Man skall inte koka den i vatten heller, utan när man har skurit upp den så lägger man ner den i såsen som man har gjort till och då blir den varm där, och drar åt sig smak av såsen.

Vill du göra lasagne så kan du använda dig av dessa. Det är bara att du skär upp den som plattor.

Det går även att göra LCHF-pasta som är grön om man vill, då är det bara att blanda i lite hackad spenat.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner

 

Gör så här:

1

Börja med att sätta ugnen på 150 grader.

3

Vispa upp äggen poröst.

5

Tillsätt övriga ingredienser och vispa ihop ordentligt.

7

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Vill du ha riktigt tunn pasta så tar du två plåtar.

9

Smörj in ett bakplåtspapper till med lite olja och lägg detta ovanpå smeten. Kavla ut smeten så tunt som du vill ha det.

11

Låt bakplåtspappret ligga kvar och sätt in pastan i ugnen i cirka 10 minuter.

13

Ta ut pastan och låt den svalna.

15

Ta av det översta pappret och skär upp pastan i den tjocklek du vill. Ska du göra spagetti/tagliatelle så kan du rulla ihop den till en rulle och sedan skära strimlor.

17

Lägg ner pastan i såsen du skall servera till eller bara häll såsen över direkt på tallriken.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3 / 5. Antal röster: 17

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 150 grader.

3

Vispa upp äggen poröst.

5

Tillsätt övriga ingredienser och vispa ihop ordentligt.

7

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Vill du ha riktigt tunn pasta så tar du två plåtar.

9

Smörj in ett bakplåtspapper till med lite olja och lägg detta ovanpå smeten. Kavla ut smeten så tunt som du vill ha det.

11

Låt bakplåtspappret ligga kvar och sätt in pastan i ugnen i cirka 10 minuter.

13

Ta ut pastan och låt den svalna.

15

Ta av det översta pappret och skär upp pastan i den tjocklek du vill. Ska du göra spagetti/tagliatelle så kan du rulla ihop den till en rulle och sedan skära strimlor.

17

Lägg ner pastan i såsen du skall servera till eller bara häll såsen över direkt på tallriken.

LCHF-pasta
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida