LCHF-Pytt i panna

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 2 röster - Betygsätt

Kan man äta pytt i panna om man äter LCHF? Absolut kan du det, MEN, du måste göra den själv. Stommen i en vanlig pytt…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
LCHF-Pytt i panna
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Kan man äta pytt i panna om man äter LCHF? Absolut kan du det, MEN, du måste göra den själv.

Stommen i en vanlig pytt i panna är potatis, men det äter vi inte som äter LCHF, så det måste bytas ut mot något annat.

I det här LCHF-receptet anger jag inte några specifika ingredienser som potatisersättare eller när det gäller köttet, för det är upp till dig själv att komma fram till vad du tycker är gott. Köttet kan vara en massa rester som du har samlat på dig och frusit in. Korv, stek, grillat kött med mera funkar hur bra som helst och det är ju precis så man gör pytt i panna på en restaurang, man sparar en massa köttrester som sedan används till pytt i panna.

Exempel på grönsaker du kan använda:

Ja, det är bara några exempel. Något som jag alltid har i är gul lök och sen kryddar jag med worcestershiresås. Detta är viktigt i min mening för att få till en god pytt i panna.

Testa dig fram så att du får till en LCHF-pytt i panna som du tycker om.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 400 g Grönsaker
 250 g Kött
 50 g Lök (gul)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 1 knivsudd Cayennepeppar

 

Gör så här:

1

Tärna upp samtliga ingredienser och börja med att steka grönsakerna i lite smör (använder du rått kött så börjar du med att bryna det).

2

Tillsätt köttet efter ett tag. Har du använt rått kött så tillsätter du grönsakerna istället när köttet har brynts klart.

3

Krydda och smaka av.

4

Servera med inlagda rödbetor och stekt ägg.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Grönsaker
 250 g Kött
 50 g Lök (gul)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 1 knivsudd Cayennepeppar

Instruktioner

1

Tärna upp samtliga ingredienser och börja med att steka grönsakerna i lite smör (använder du rått kött så börjar du med att bryna det).

2

Tillsätt köttet efter ett tag. Har du använt rått kött så tillsätter du grönsakerna istället när köttet har brynts klart.

3

Krydda och smaka av.

4

Servera med inlagda rödbetor och stekt ägg.

LCHF-Pytt i panna
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida